nieuws

SKF autocatalogus uit de ‘App Store

Home

SKF autocatalogus uit de ‘App Store

SKF heeft een gloednieuwe onderdelencatalogus-applicatie voor de iPhone gelanceerd. De iPhone-applicatie geeft de klanten van de auto-aftermarket onmiddellijk toegang tot de laatste productinformatie en technische gegevens.

De SKF-catalogus is te downloaden uit de Apple iTunes ‘App Store’ en wordt aangedreven door TecDoc. Deze toonaangevende leverancier van onderdelengegevens zorgt voor een hoge toegankelijkheid en nauwkeurigheid op de aftermarket.

Het is mogelijk om snel en eenvoudig te zoeken naar onderdelen en technische gegevens voor de aftermarket door het artikelnummer, het OE-nummer (Original Equipment), het handelsnummer of referentienummer in te voeren.

De catalogus bevat meer dan drieduizend productfoto’s om het juiste onderdeel te helpen verifiëren en meer dan vijfhonderd distributieriemkit-motordiagrammen, die ontworpen zijn om de positie van de onderdelen in het distributiesysteem te helpen identificeren.

Regelmatige updates zorgen ervoor dat de catalogus van SKF de aftermarketklanten de meest actuele technische informatie biedt. De app kan gratis gedownload worden uit de Apple iTunes App Store, door te zoeken naar ‘SKF Automotive parts search’ in de zoekfunctie van de App Store.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel