nieuws

Rokafast distributiepartner van Liqui Moly

Home

Rokafast distributiepartner van Liqui Moly

De Duitse motorolie- en additievenspecialist Liqui Moly heeft een nieuwe distributeur in Nederland: Rokafast uit Apeldoorn. Liqui Moly verkoopt naast oliën, ook additieven, smeerstoffen, reparatiehulpmiddelen, lijmen, afdichtingen en producten voor autoverzorging.

Rokafast uit Apeldoorn is bevestigingsspecialist en de nieuwe importeur van Liqui Moly in Nederland. Liqui Moly werd door Royal Trading in Deventer op de markt gebracht. Het doel is om het Duitse olie en additievenmerk snel te laten groeien op de Nederlandse markt.

Rupro Beheer B.V. is sinds kort mede-aandeelhouder van Rokafast, waardoor Rokafast voor de verkoop van Liqui Moly ook gebruik kan maken van de andere verkoopkanalen binnen de groep, zoals Rema Tip Top Nederland en Amtech Automotive.

Liqui Moly heeft in Nederland een eigen accountmanager, die de buitendienst van Rokafast gaat ondersteunen. Handelaren en reparatiebedrijven ontvangen daardoor snelle en professionele hulp, vooral op moeilijke kwesties. Het benadrukt het belang dat aan de Nederlandse markt wordt gehecht.

Eigen laboratoria

Liqui Moly ontwikkelt en test haar producten in eigen laboratoria en produceert alleen in Duitsland. Liqui Moly werd zo’n vijftig jaar geleden opgericht en verkoopt haar producten in meer dan honderd landen. In Duitsland is Liqui Moly door de lezers van diverse autobladen onlangs uitgeroepen tot het meest populaire oliemerk.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel