nieuws

Eerste vijf Kroon-Oil bedrijfsauto’s afgeleverd

Home

Eerste vijf Kroon-Oil bedrijfsauto’s afgeleverd

Bij Auto De Leeuw in Houten zijn de eerste vijf bedrijfsauto’s van het Bedrijfswagenplan van Kroon-Oil afgeleverd. Kroon-Oil startte het concept een paar weken geleden in samenwerking met Noordlease.

Met het Kroon-Oil Bedrijfswagenplan hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een nieuwe Peugeot Partner (om in te zetten als bezorgauto) of een vijfdeurs Peugeot 107, die gebruikt kan worden voor vervangend vervoer.

Kroon-Oil vindt het een groot succes dat de eerste Partner’s al op 23 maart jl. – een paar weken na de lancering van het plan – zijn afgeleverd. De eerste vijf bedrijfswagens heeft Peter de Leeuw, eigenaar van Auto De Leeuw in IJsselstein en Houten, in ontvangst genomen.

Het Bedrijfswagenplan van Kroon-Oil bestaat onder andere uit verzekering, onderhoud en APK, de Noordlease servicecard (met hulp bij pech onderweg) en motorrijtuigenbelasting. Kroon-Oil kent geen afnameverplichting en verhoogde bulktarieven van smeermiddelen. De verwachting is dat er snel meer auto’s zullen volgen.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel