nieuws

Website mijngrossier.nl vernieuwd

Home

Website mijngrossier.nl vernieuwd

De website van mijngrossier.nl is gemoderniseerd en biedt nu meer interactie met de bezoeker. Mijngrossier.nl laat nieuws en aanbiedingen zien en is geïntegreerd met sociale media; de website heeft zelfs een blog-achtig karakter.

Mijngrossier.nl is een bestelmodule waar op kentekenniveau alle beschikbare auto-onderdelen, gereedschappen en diagnose-apparatuur besteld kunnen worden.

Kenniswebsite

Mijngrossier.nl is gemoderniseerd en wil zich meer als kenniswebsite profileren. Om dit te bereiken zijn het informatieniveau, het gebruiksgemak en de functionaliteiten verbeterd. Acties, aanbiedingen en productnieuws draaien in een beeldcarrousel boven in beeld.

Nieuws, tests en technische tips

Er is veel ruimte gereserveerd voor nieuwsberichten, testresultaten, technische tips, nieuwe producten en artikelen, die gedeeld kunnen worden door te klikken op het icoontje van het beoogde platform onder elk artikel. Sommige aanbiedingen of nieuwsberichten zijn bovendien gekoppeld aan (instructie)filmpjes op YouTube.

Social Media

De site biedt ook een betere integratie met de verschillende social media-kanalen, zoals de ‘likes’ en ‘shares’ op Facebook en Twitter-tweets, die ook informatief zijn door het commentaar van collegamonteurs.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel