nieuws

Samenwerking Hella en Cartal Rijsbergen

Home

Samenwerking Hella en Cartal Rijsbergen

Cartal Rijsbergen rolt de komende tijd het Hella Service Partner garageconcept uit in de provincies Noord en Zuid Holland. De samenwerking tussen Hella en grossiersketen Cartal Rijsbergen is mede tot stand gekomen door de gedeelde wens om het universele autobedrijf bij een complex technisch probleem zelf verder te kunnen helpen.

Het Hella Service Partner garageconcept biedt het autobedrijf optimale technische ondersteuning met behulp van technische voertuigdata, een technische helpdesk en verschillende mogelijkheden op het gebied van diagnose.

Op dit moment zijn er vijftien Hella Service Partners in het werkgebied van Cartal Rijsbergen actief. Het doel van de samenwerking is om dit aantal te verhogen naar veertig à vijftig Hella Service Partners.

Expo 2012

Hella is van 27 tot en met 29 maart 2012 aanwezig op de Expo 2012, die georganiseerd wordt door Cartal Rijsbergen.

Tijdens deze beurs in het grootste partycentrum van Nederland, Bob’s Party Palace in Uitgeest, presenteert Hella onder andere het koplampafstelapparaat SEG IV. Dit koplampafstelapparaat voldoet aan alle vernieuwde eisen die per 1 april 2012 aan APK gesteld worden. De SEG IV heeft een breedbandvizier, een digitale luxmeter en een laserpositionering, waarmee de optiekkast snel uitgelijnd is.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel