nieuws

Kühne gaat grossier driemaal per dag beleveren

Home

Kühne gaat grossier driemaal per dag beleveren

Grossiers leveren soms al vele keren per dag, maar als de grossier de onderdelen niet meer heeft, houdt alles op. Daarom gaat Kühne haar klanten, de grossiers in automaterialen, drie keer per dag beleveren.

Het is nog een proef, maar per direct is Kühne vanuit de filialen in Schiedam, Hoogeveen en Veldhoven begonnen met het driemaal per dag bevoorraden van de grossiers: éénmaal in de nacht en tweemaal overdag. Dat zal leiden tot een grotere beschikbaarheid van onderdelen, waardoor de grossiers sneller kunnen inspelen op de vraag van hun klanten.

De grossiers hadden dagelijks tot 9.30 uur de beschikking over de centrale voorraad van Kühne in Hoevelaken. De bestellingen werden dan in de CarGo uitgeleverd of werden bij het Kühne-filiaal afgehaald. Kühne voegt daar nu de mogelijkheid aan toe om tot 11.45 uur te bestellen uit de centrale voorraad van Kühne Hoevelaken; die onderdelen kunnen dan vanaf 13.30 uur in het Kühne-filiaal worden afgehaald.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel