nieuws

Kroon Oil introduceert het Bedrijfswagenplan

Home

Kroon Oil introduceert het Bedrijfswagenplan

Wie klant is bij Kroon-Oil – of dat wordt – kan via het Bedrijfswagenplan straks beschikken over een splinternieuwe Peugeot Partner. Het Mobiliteitsplan van Kroon-Oil wordt geïntroduceerd tijdens de beurs Auto Professioneel in Gorinchem.

Het Kroon-Oil Bedrijfswagenplan geeft bedrijven de beschikking over een splinternieuwe witte Peugeot Partner met Kroon-Oil-logo op de deur. Die auto kan bijvoorbeeld ingezet worden als bezorgauto.

Vervangend vervoer

Het is ook mogelijk om een vijfdeurs Peugeot 107 in te zetten en die te gebruiken voor bijvoorbeeld vervangend vervoer. In het Mobiliteitsplan, waarvan het Bedrijfswagenplan een onderdeel is, zijn ook nog een leenfiets en leenscooter opgenomen.

Mobiliteitsplan

Iedereen die klant is bij Kroon-Oil kan gebruik maken van het Mobiliteitsplan. Alle vragen, schades en onderhoud worden adequaat afgehandeld door een bekende leasemaatschappij. In overleg is het ook mogelijk om het onderhoud zelf te doen en aan de leasemaatschappij te factureren. Vooraf worden afspraken gemaakt over eventuele meer of minderkilometers. Kroon-Oil kent geen afnameverplichting en geen verhoogde bulktarieven van smeermiddelen.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel