nieuws

Heuver Bandengroothandel genomineerd voor Succes Award

Home

Heuver Bandengroothandel genomineerd voor Succes Award

Heuver Bandengroothandel is genomineerd voor de Succes Award 2012, een televisieprogramma van RTL7 en RTLZ voor succesvolle Nederlandse ondernemers. Heuver dingt mee naar de titel ‘Meest Succesvolle Onderneming 2012’.

In de maanden januari 2012 tot december 2012 worden de meest succesvolle topbedrijven aan de Nederlandse televisiekijker getoond. Deze bedrijven voldoen aan de selectiecriteria winst, expertise, continuïteit en strategische visie.

Er zijn meer dan vijfhonderd succesvolle branches geselecteerd. Per branche is een shortlist gemaakt van de tien meest succesvolle bedrijven; één van deze tien wordt door de nominatiecommissie officieel genomineerd voor de TV Succes Award. In het filmpje het fragment over Heuver uit het TV-programma De Succesfactor.

De criteria zijn: de expertise van het bedrijf, behorend tot de tien leiders in de branche en continuïteit (toekomstgerichtheid en strategische horizon). De televisiekijkers bepalen welk bedrijf de Nationale TV Succes Award 2012 wint. De winnaar krijgt de Succes Award wisselbokaal en twintigduizend euro. De Succesfactor is te volgen op RTL7 en RTLZ.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel