nieuws

Hella met primeurs naar AutoTechnica

Home

Hella met primeurs naar AutoTechnica

AutoTechnica, de beurs voor autoprofessionals in de Benelux, begint aanstaande zondag in Brussel. Hella presenteert op AutoTechnica haar steeds groter wordende aanbod aan garage-uitrusting.

Hella groeit in het assortiment diensten en producten voor de werkplaats en toont tijdens AutoTechnica een prototype van de nieuwe Hella ACTT200 HFO 1234yf, samen met de uitvoering om aan hybride of elektrische voertuigen te werken. Ook andere nieuwe aircogereedschappen, zoals de formeergasset, worden geshowd.

Meer in waterpompkits

Daarnaast toont Behr Hella Service de uitbreidingen van haar productassortiment met waterpompkits en waterpompen.

Diagnose

Met de komst van de nieuwe Hella Gutmann Solutions-tester, de mega macs 66, legt Hella de basis voor een nieuwe generatie diagnose-apparatuur. De tester kan ook gelinkt worden aan HGS Data, onderdelencatalogi en bestelsystemen en biedt interactieve reparatie- en diagnosehulp, onderhoud op afstand en rechtstreekse verbinding met de technische helpdesk van Hella. Ook de kleinere mega macs 42 en 50 zijn te zien.

Oog voor led

Hella showt ook de verschillende innovaties op het gebied van led-verlichtingsproducten showen. Zo is er plaats voor innovaties op het gebied van waarschuwingsverlichting (Rota LED, K LED, OWS 7, Raptor+), werklampen (Luminator honderd procent LED , Power Beam LED, Flatbeam LED,), dagrijverlichting en andere verlichting om aan de voor of achterzijde van het voertuig te monteren.

KAVO Parts voor Aziatische autotypes

Ook is er aandacht voor KAVO Parts, waarmee Hella in de Benelux samenwerkt. KAVO Parts biedt onderdelen voor Aziatische autotypes en groeide in de afgelopen jaren uit tot een belangrijke speler in de Europese markt.

AutoTechnica begint aanstaande zondagochtend 25 maart om 9.00 uur en duurt tot en met woensdag 28 maart 2012.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel