nieuws

Hamer en Stokvis samen als werkplaatstotaalinrichter

Home

Hamer en Stokvis samen als werkplaatstotaalinrichter

Vanaf 2 april 2012 starten Stokvis Equipment uit Deventer en Hamer uit Apeldoorn een samenwerkingsverband voor de totaalinrichting van werkplaatsen. Stokvis neemt de servicecontracten en monteurs van Hamer over en Hamer gaat haar werkzaamheden verder uitbreiden op het gebied van olie en vet.

Hamer levert diverse olie en vetapparatuur, persluchtinstallaties, uitlaatgasafzuiging, Celette schadeherstelequipment en ElmaTech lasapparatuur en dat blijft ook zo.

Stokvis Equipment verzorgt de verkoop, plaatsing, onderhoud en reparatie van werkplaatsapparatuur zoals Stertil Koni, Stenhøj, Herkules en Master hefbruggen, Hofmann en Sicam wielservice en uitlijnapparatuur, DometicWAECO aircoservice-apparatuur, SPX emissietestapparatuur en AC Hydraulic kriks en persen. Ook dat blijft hetzelfde, maar per 2 april 2012 komen daar de SUN emissietestapparatuur en SUN remmentestbanken bij.

Hamer en Stokvis gaan samenwerken als werkplaatstotaalinrichter, waarbij Hamer naast installatie en projectcoördinatie ook zaken verzorgt als elektra, klimaatbeheersing, airconditioning, verwarming en overige facilitaire voorzieningen.

Behoud van specialisme

Door het hanteren van een centrale coördinatie en een centraal aanspreekpunt ontstaat een professionele totaalinrichting met behoud van specialisme.

De service-activiteiten van Hamer zullen worden voortgezet door de bestaande servicemonteurs die in dienst treden bij Stokvis. Ook de jaarlijkse keuringen en kalibraties aan bestaande SUN testapparatuur in Nederland zullen door Stokvis worden uitgevoerd. Hiervoor is hen inmiddels officieel autorisatie verleend door het NMi.

Samen, maar niet exclusief

De samenwerking biedt voordelen in commercie, uitvoering en service en Stokvis en Hamer willen vooral hun klanten optimaal bedienen en ontzorgen. Hamer en Stokvis blijven voor losse leveringen en/of projecten ook samenwerken met overige marktpartijen in Nederland.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel