nieuws

Distributie Permatex overgenomen door Wynn’s

Home

Distributie Permatex overgenomen door Wynn’s

Wynn’s, de fabrikant van additieven en serviceproducten, verzorgt sinds 1 januari de distributie van Permatex in de automotive aftermarket in Nederland, België en Duitsland. Wat biedt Wynn’s met de producten van Permatex?

Voor Wynn’s zorgt de uitbreiding met de Permatex-producten voor een sterkere marktpositie. Wynn’s levert een selectie van de Permatex-autoproducten, waaronder diverse soorten pakkingmakers, een reeks borgingsmiddelen en epoxylijmen voor verschillende toepassingen en Fast Orange, een handreiniger met citrusgeur.

Wynn’s DPF Regenerator roetfilterreiniger

Niet alle diesels worden gebruikt als kilometervreter. Wynn’s komt met de Diesel Particulate Filter Regenerator, een additief dat ervoor zorgt dat het roetfilter gereinigd wordt zonder manuele reiniging of demontage.

Wynn’s DPF Regenerator kan het roetfilter preventief of curatief reinigen. DPF Regenerator verlaagt de verbrandingstemperatuur van de roetdeeltjes naar 450°C, waardoor de verbranding sneller verloopt en er minder kans is op een verstopt filter.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel