nieuws

Vakbeurs Gorinchem toont ontwikkelingen in het autovak

Home

Vakbeurs Gorinchem toont ontwikkelingen in het autovak

Nog een kleine week en dan opent de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs haar deuren in de Evenementenhal in Gorinchem. De vakbeurs duurt van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 februari. U maakt er kennis met nieuwe producten, gereedschappen, onderdelen, equipment, diensten en nog veel meer. Wilt u de werkplaats up-to-date houden? Laat u dan informeren in Gorinchem.

De drie genoemde dagen is de beurs open van 15.00 tot 22.00 uur. Zoals we dat ook van Hardenberg kennen, wordt de inwendige mens kosteloos verzorgd en staat de auto gratis voor de deur. De toegang is op uitnodiging van exposanten. Heeft u geen VIP-relatiekaart? Op vertoon van uw uittreksel van de Kamer van Koophandel koopt u voor € 20,- een toegangskaart bij de beursreceptie.

Het is alweer de zesde editie van de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. Er worden wederom rond de 15.000 bezoekers verwacht. Vooral ’s avonds bruist het van de activiteiten.

Wilt u weten welke leveranciers in Gorinchem exposeren?

Bekijk hier de exposantenlijst…

Wilt u uw route over de beursvloer uitstippelen?

Bekijk hier de beursplattegrond…

Meer weten over locatie, toegang of andere feiten van deze vakbeurs?

Steek hier uw licht op…

Auke Cupédo (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel