nieuws

Slimme werkplaatsinrichting door Autec-VLT bij Auto Totaal Service Zeist

Home

Slimme werkplaatsinrichting door Autec-VLT bij Auto Totaal Service Zeist

De vierkante meters in een werkplaats zijn kostbaar. “Het is daarom essentieel dat elke centimeter optimaal benut wordt”, vindt Auto Totaal Service Zeist. Autec-VLT en Plus Equipment richtten de nieuwe werkplaats langs de A28 van de Toyota- en Kia-dealer zo efficiënt mogelijk in. Hoe ziet dat er uit?

De inrichters plaatsten een mix van zeven 2-kolomshefbruggen, twee opbouw schaarhefbruggen, drie 4-kolomshefbruggen. Verder ligt er een 4-plaats platenbank en wielservice-apparatuur gericht op lagesectiebanden, uitgerust met een automatische bandenlepel, zodat de werkplaats klaar is voor de toekomst.

Tien jaar garantie

Om ervoor te zorgen dat Auto Totaal Service Zeist de komende jaren zorgeloos optimaal gebruik kan maken van alle apparatuur in de werkplaats, heeft het bedrijf op alle Autec-VLT-producten een 10-jarige onderhouds-, hercertificerings-, en garantieovereenkomst afgesloten.

Schaarhefbrug met extra lange cilinders

De schaarhefbruggen bij Auto Totaal Service Zeist zijn nieuw in het assortiment van Autec-VLT en in deze werkplaats voor het eerst geïnstalleerd. Het gaat om de opbouw schaarhefbrug ASLT3508.

De brug heeft een oprijhoogte van niet meer dan 115 mm en dankzij de extra lange cilinders en duurzame glijblokken is deze hefbrug breed inzetbaar voor tal van werkzaamheden.

Autec-VLT nieuws in Gorinchem

De nieuwe opbouw schaarhefbrug met eigen ogen zien? Kom naar stand 267 van Autec-VLT tijdens de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem.

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel