nieuws

Lange Rotary hefbrug bij Oskamp Equipment

Home

Lange Rotary hefbrug bij Oskamp Equipment

In het wegtransport is schaalvergroting de trend om het rendement te verhogen. Daardoor zijn lange bestelauto’s erg in trek, maar dat levert vaak een probleem bij onderhoud. Oskamp Equipment heeft op de beurs Auto Professioneel in Gorinchem als nieuwtje een extra lange Rotary hefbrug die dit oplost. Met daarnaast een Nederlands nieuwtje bij hun AVL-testers.

Om met dat laatste door te gaan, een klein maar zeker handig nieuwtje is dat de AVL-diagnosetesters nu ook in het Nederlands afgelezen kunnen worden. Dus geen vertaalproblemen, of risico dat een uitlezing verkeerd wordt begrepen.

Uiteraard zal Oskamp als exclusief dealer in Gorinchem ook de AVL-apparatuur demonstreren.

5,5 meter lange Rotary hefbrug

De oplossing om makkelijk en veilig aan de zeer lange moderne bestauto’s van bijvoorbeeld Volkswagen en Mercedes te werken is de Rotary SM 60-55 elektrohydraulische brug.

Met 5,5 meter rijbaanlengte en drie meter tussen de kolommen kan een lange besteller er goed op staan en rollen om overal bij te komen. Ook staan de kolommen niet in de weg voor de wielen, zoals bij kortere kolomhefbruggen.

De 6,5 tons brug kan tot 1,90 hoogte onder de auto bieden, dus een behoorlijke werkruimte ook voor lange monteurs. De rijbanen zijn verstelbaar voor werk aan kleinere auto’s, en natuurlijk kan er verlichting op die voor APK-keuringen verlangd wordt.

Peter Fokker (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel