nieuws

Kroon-Oil: Onderdelen reinigen met natuurkracht

Home

Kroon-Oil: Onderdelen reinigen met natuurkracht

Onderdelen reinigen zonder het milieu te verontreinigen. Daarvoor introduceert Kroon-Oil de Bio Circle Maxi. Uit de kraan van die stabiele kunststof wastafel komt de Bio Circle reinigingsvloeistof. Een slim reinigingsproces dat zowel het milieu als de portemonnee ontziet. Hoe werkt de Bio Circle?

De Bio Circle reinigingsvloeistof wordt constant op 41°C gehouden. Belangrijk, want bij die temperatuur gedijen de micro-organismen in de biovloeistof het best. Zuurstof krijgen ze via een ingebouwde pomp en hun voedingstoffen halen ze uit de vloeistof zelf. In ruil voor al die goede zorgen, breken ze vet en olie biologisch af, zodat de reinigingsvloeistof lang in topconditie blijft en vijf keer langer meegaat dan een koudontvetter. Zo helpen micro-organismen bij een milieu- en portemonneevriendelijke verwijdering van smeerolie, snijolie, anticorrosiemiddelen, lichte vetten en andere verontreinigingen van onderdelen.

De overheid waardeert de milieuvriendelijkheid van de Bio Circle Maxi met fiscaal voordeel via MIA en VAMIL. Kroon-Oil doet er nog een schepje bovenop met een introductiekorting van 199 euro. Daarmee kost de Bio-Circle Maxi precies 1.600 euro Dat is inclusief 120 liter vloeistof vol met afbreekbeestjes.

Op Auto Professioneel in Gorinchem kunt u de reinigingskracht van de Bio Circle Maxi ervaren.

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel