nieuws

Demonstraties van Maha op Auto Professioneel

Home

Demonstraties van Maha op Auto Professioneel

Maha demonstreert op haar stand op Auto Professioneel in Gorinchem de remmentestbanken, een digitale koplampmeting en een wegdeksimulator. Voor de snelle beslissers die ter plaatse een remmentestbank kopen, is er een korting via het Rad van Fortuin te winnen. De korting kan oplopen tot 3.600 euro.

De remmentestbanken van Maha zullen in Gorinchem doorlopend worden gedemonstreerd. Maha laat een complete onderstelteststraat zien, inclusief snelle schaarhefbrug.

Met bandenprofielmeetsysteem

De Maha rollenremtestbanken kunnen worden uitgerust met een elektronisch bandenprofielmeetsysteem, waarmee snel en tot 0,1 millimeter nauwkeurig over het totale bandoppervlak de profieldiepte is te meten.

XD23 platenremmentestbank slechts 23 millimeter hoog

Naast de geavanceerde teststraat – inclusief een remmentest voor zowel 2WD als 4WD aangedreven auto’s – is er ook de XD23 platenremmentestbank te zien. De XD23 is slechts 23 millimeter hoog, werkt draadloos en is uitgevoerd in RVS.

Andere demonstraties zijn een innovatieve test van de asdemping, een digitale koplampmeting en een wegdeksimulator voor het opzoeken van rammeltjes.

Rad van Fortuin

Wie tijdens de beursdagen een remmentestbank koopt, mag aan een Rad van Fortuin draaien. Hiermee kan extra korting worden verkregen, die oploopt van ‘gebak voor de hele werkplaats’, via 150, 250 en 500 euro naar de jackpot van duizend of 3.600 euro. Met dat laatste bedrag kan de gelukkige een XD23 platenbank gratis meenemen of het bedrag als korting op een Maha-rollenbank gebruiken.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel