nieuws

AutoProf beurs Gorinchem komt eraan

Home

AutoProf beurs Gorinchem komt eraan

Nog een weekje, dan gaat in de Evenementenhal in Gorinchem de zevende beurs Auto Professioneel en Schadeherstel van start. Volgens de beproefde formule met gratis toegang voor professionals in de autobranche, een hapje en drankje, en heel veel exposanten. Mocht u geen uitnodiging van een exposant hebben, meld u dan direct aan bij de beursorganisatie. En reserveer vast tijd op 6, 7 of 8 maart.

De beursorganisatie rekent op minstens 15.000 bezoekers, en heeft de hallen in Gorinchem weer vol staan. Onderdelen, equipment, lakproducten, garagesoftware, kortom voor elk type autobedrijf of schadehersteller interessante aanbieders.

Ook weer zoals gebruikelijk draait de beurs alle dagen van drie uur ’s middags tot tien uur ’s avonds, zodat er geen hele werkdag voor vrijgemaakt hoeft te worden.

Nog eens: het is te doen van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 maart. U kunt zich desgewenst hier nog aanmelden voor een bezoek.

Peter Fokker (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel