nieuws

WD-40 toont productenpalet op Brevak 2012

Home

WD-40 toont productenpalet op Brevak 2012

WD-40 presenteert haar producten van 31 januari tot en met 16 februari op Brevak 2012. Het partyschip ‘Jules Verne’ vormt het decor van deze varende beurs, die een tussenstop maakt in elf verschillende steden in Nederland en België.

Het bijzondere aan deze tweejaarlijkse beurs van Brezan Automaterialen is dat het plaats heeft op het partyschip ‘Jules Verne’. Onder het genot van een lopend buffet kunnen de opvarenden zich over alle noviteiten van 2012 laten voorlichten. Aan de zesde editie zullen ruim zestig leveranciers deelnemen met vaak aantrekkelijke beursaanbiedingen. Brevak gaat op dinsdag 31 januari aanstaande in Nijmegen van start en eindigt op donderdag 16 februari in Deventer. De varende beurs meert in elf verschillende steden in Nederland en België af, zodat er genoeg gelegenheid is om zonder lange reistijd op de hoogte te blijven van het productenspectrum van onder andere WD-40. Het schema van Brevak 2012 ziet er als volgt uit:

dinsdag 31 januari Nijmegen

woensdag 1 februari Den Bosch

donderdag 2 februari Breda

vrijdag 3 februari Antwerpen

maandag 6 februari Rotterdam

dinsdag 7 februari Nieuwegein

woensdag 8 februari Amsterdam

vrijdag 10 februari Groningen

maandag 13 februari Leeuwarden

woensdag 15 februari Zwolle

donderdag 16 februari Deventer

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel