nieuws

Prettig bijblijven op Auto Professioneel Hardenberg

Home

Prettig bijblijven op Auto Professioneel Hardenberg

Op dinsdag 18 oktober opent de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs zijn deuren. Drie dagen lang bent u welkom in Hardenberg om contacten te leggen, de nieuwste werkplaatsequipment, gereedschappen, producten en diensten te bekijken én heel veel kennis op te doen over de ontwikkelingen in het autovak.

De Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs vindt plaats van 18 tot en met 20 oktober in de Evenementenhal Hardenberg. Alle dagen is de beurs open van 15.00 tot 22.00 uur. Naar goed gebruik wordt kosteloos de inwendige mens verzorgd, en mag de auto gratis geparkeerd worden.

Geen uitnodigingskaart?

De toegang is op uitnodiging van exposanten, relatiekaarten worden ook door leveranciers verspreid. Ontving u nog geen uitnodigingskaart? Dan kunt u aan de beursreceptie een entreebewijs kopen voor 20 euro.

Mis het niet!

Het belooft volle bak te worden op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs Hardenberg. De autobranche is volop in beweging en dat levert een bruisend beursspektakel op met opvallend veel exposanten. In AMT 9 wezen we u vast de weg met een reeks noviteiten die u niet mag missen, in de AMT Nieuwsbrief van 14 oktober tonen we de allerlaatste nieuwtjes.

Plattegrond en exposantenlijst

De beurs richt zich zowel op autobedrijven als schadeherstelbedrijven. Klik hier voor een overzicht van alle exposanten en een actuele beursplattegrond.

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel