nieuws

Zoek en vind onderdelen in de nieuwe SKF-catalogus

Home

Zoek en vind onderdelen in de nieuwe SKF-catalogus

SKF heeft een nieuwe online onderdelencatalogus gelanceerd die aftermarketklanten onmiddellijk toegang verschaft tot de meest recente productinformatie en technische gegevens.

De catalogus is te vinden op de SKF-website en wordt beheerd door TecDoc, Europa’s toonaangevende aanbieder van onderdeleninformatie. Hierdoor is de hoogst mogelijke toegankelijkheid tot de aftermarket gegarandeerd.

Veel foto’s

De catalogus telt meer dan 3.000 productfoto’s zodat de gebruiker zeker is dat het om de juiste onderdelen gaat. Er zijn tevens 500 motorschema’s voor distributieriemsets om de plaats van de onderdelen in het distributiesysteem te kunnen vaststellen.

Daarenboven zijn er meer dan 60 technische fiches van SKF voor meer dan 200 SKF-sets. Hierin vindt u informatie over de designevolutie van originele, of SKF-onderdelen die een invloed kan hebben op de componenten van sets of montage-instructies, de montagerichtlijnen en het speciaalgereedschap dat nodig is voor bepaalde SKF-sets.

Klanten van SKF kunnen aftermarketonderdelen snel en gemakkelijk zoeken door bepaalde informatie in te geven, zoals fabrikantgegevens, artikelnummer of OE-nummer. Maar het is ook mogelijk op TecDoc-nummer te zoeken.

Surf naar www.vsm.skf.com of neem contact op met uw plaatselijke SKF-vertegenwoordiger voor meer informatie over uw toegang tot de online onderdelencatalogus van SKF.

Hans Doornbos (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel