nieuws

Valvoline introduceert leenautoplan

Home

Valvoline introduceert leenautoplan

Van Heck introduceert in samenwerking met haar Business Partners en LeasePlan het Valvoline Cars-leenautoplan voor het autobedrijf. Volgens de initiatiefnemers verbetert dit leenautoplan de dienstverlening en levert het daarnaast ook geld op.

Het idee voor Valvoline Cars komt voort uit een initiatief van Velba Automaterialen, één van de Business Partners van Van Heck. Inmiddels heeft de Nijmeegse automaterialengrossier 48 leenauto’s klaar staan voor zijn klanten. Vanuit de Van Heck-organisatie kwam het idee om het leenautoplan breder in de markt te zetten en zij hebben het plan geformuleerd om dit jaar nog 100 leenauto’s op de weg te krijgen.

Het Valvoline Cars leenautoplan houdt in dat een autobedrijf een leenauto kan aanvragen voor een klant op het moment dat diens auto voor reparatie in de werkplaats staat. Dit alles tegen een zelf bepaald tarief. De auto’s zijn standaard bestickerd in de Valvoline-huisstijl en krijgen de naam van het autobedrijf op de deur. Er is keuze uit een Citroën C1 en een Peugeot 107 in de kleuren zwart, donkerblauw en zilvergrijs. De overeenkomst wordt gemaakt tussen het autobedrijf en LeasePlan met inachtneming van de voorwaarde dat het autobedrijf Valvoline-smeermiddelen gebruikt.

Uniek aan het Valvoline Cars leenautoplan is de mogelijkheid om opbrengsten te genereren. Met een constructie waarin zowel Valvoline als de Business Partner een bijdrage doet in het leasebedrag zijn er talloze mogelijkheden om het resterende leasebedrag terug te verdienen.

Meer informatie over het Valvoline Cars leenautoplan vindt u op www.mijngrossier.nl/Valvoline-Cars.

Hans Doornbos (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel