nieuws

Zoek de Gouden leeuw bij mijngrossier.nl en win een iPad2

Home

Zoek de Gouden leeuw bij mijngrossier.nl en win een iPad2

Wilt u net als Autobedrijf Rovémij een iPad 2 winnen? Doe dan mee met een speciale actie van Romax Original en mijngrossier.nl, en ga op zoek naar de Gouden Leeuw.

Met een sterk verbeterde vulling van het assortiment Romax-uitlaten en de daarbij behorende afbeeldingen (uitlatenstrips) binnen mijngrossier.nl kan het autobedrijf nu nog sneller het juiste uitlaatdeel bestellen.

Om het autobedrijf kennis te laten maken met de uitbreiding van het uitlatenassortiment, is de Gouden Leeuw van Romax binnen de afbeeldingen van uitlaten op mijngrossier.nl verstopt.

Bij het zoeken naar uitlaatdelen op kenteken of autotype kan het autobedrijf de Gouden Leeuw tegen het lijf lopen. De unieke code van de Gouden Leeuw kan vervolgens via de Gouden Leeuw-button in mijngrossier.nl direct worden doorgemaild, aangevuld met het autotype en de contactgegevens van de vinder. Bent u de eerste? Dan wint u een iPad 2.

Elke week is er minimaal één winnaar. Is de Gouden Leeuw na 3 dagen nog niet gevonden? Dan volgen er tips om hem te vinden op www.mijngrossier.nl/goudenleeuw.

De actie loopt nog tot half juni.

Hans Doornbos (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel