nieuws

Wie wordt Autobedrijf van het Jaar 2011?

Home

Wie wordt Autobedrijf van het Jaar 2011?

Afgelopen week is de verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar 2011’ van start gegaan. Het is inmiddels de vijfde editie van deze uitdagende wedstrijd, georganiseerd door Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Wie staat er straks op het podium?

Tot eind april kunnen consumenten een stem uitbrengen op hun favoriete autobedrijf. De verzamelde stemmen worden vervolgens gerelateerd aan de grootte van het bedrijf, zodat elk autobedrijf groot of klein evenveel kans maakt genomineerd te worden.

De negen meest favoriete autobedrijven gaan het in de halve finale tegen elkaar opnemen. De tiende kanshebber is de winnaar van de Wildcard. Autobedrijven mogen namelijk een ‘voorbeeldige’ collega-ondernemer voordragen voor de Wildcard.

Een vakjury onderwerpt de tien halve finalisten aan een intensief selectieproces. Daar volgen drie finalisten uit. Tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, op 4 oktober, wordt bekend gemaakt wie zich Autobedrijf van het Jaar 2011 mag noemen.

Dus autobedrijven: leg je bescheidenheid opzij en ga voor een maximaal aantal consumentenstemmen! Wie een halve finaleplaats bemachtigt, kan rekenen op veel publiciteit en een belangrijk leereffect. Bovag Onafhankelijke Autobedrijven heeft voor de leden een uitgebreid promotiepakket beschikbaar om de verkiezing onder klanten te promoten.Vorig jaar won Autobedrijf Kleverlaan uit Limmen de verkiezing.

Auke Cupédo (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel