nieuws

Wegwijs in Bardahl-onderhoudsproducten

Home

Wegwijs in Bardahl-onderhoudsproducten

Wie kent het merk Bardahl niet? Het is van oudsher bekend van de lekstopmiddelen. Een lekkende radiateur, motorblok of transmissie weet Bardahl tegen lage kosten droog te krijgen. Maar Bardahl is van meer markten thuis. De nieuwe website van Bardahl informeert over alle probleemoplossers en geeft antwoord op uw technische vragen.

De website www.bardahl.nl is compleet herzien en laat u kennismaken met bijna 250 verschillende Bardahl-producten, gerangschikt per branche. Heeft u interesse in een specifiek product, dan wijst de site u de weg naar het dichtstbijzijnde verkooppunt dat het Bardahl-assortiment op voorraad heeft.

Technische vraagbaak

Interessant is de technische vraagbaak. Daarin heeft Bardahl alle veel voorkomende vragen en problemen opgeslagen op het gebied van olie, toevoegingen, transmissie, radiateur en zo meer. Daar kunt u zinvol uw kennis verrijken. Heeft u een prangende vraag, die nog niet beantwoord is? Geen nood, via een handig formulier op de site stuurt u uw vraag in waarna de specialisten van Bardahl met een deskundig antwoord komen.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel