nieuws

Sleutelen zonder krassen

Home

Sleutelen zonder krassen

Tijdens het werkplaatsbezoek loopt een auto gemakkelijk een beschadiging op. Een goede bescherming van het interieur en de carrosserie helpt vlekken en krassen voorkomen. De Datex-beschermingsproducten van Amtech Automotive houden de klantauto in smetteloze staat.

Datex levert een uitgebreid programma spatbordbeschermers, die beschadiging van het lakwerk tijdens reparaties in motorruimte of wielkast voorkomen. Ze zijn vervaardigd van stevig kunstleder en zelfs bestand tegen scherpe gereedschappen en onderdelen. De beschermers zijn in meerdere kleuren leverbaar, desgewenst met logo. Een speciale bevestiging houdt de spatbordbeschermer op zijn plaats. Datex maakt geen gebruik van magneten, omdat deze toch schade kunnen veroorzaken.

Nieuw is een geoptimaliseerde spatbordbeschermer voor de nieuwe C-Klasse, die een betere bereikbaarheid van de wielkast garandeert, en een achterklepbeschermer voor de smart. Ook stoelhoezen levert Datex in alle soorten en maten.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel