nieuws

Proeftoeteren bij Hella

Home

Proeftoeteren bij Hella

Een claxon of sterktoonhoorn bestellen voor truck, personenauto, landbouwvoertuig of tweewieler? Prima, maar hoe klinkt zo’n ding als het eenmaal op of onder het voertuig zit? Goede vraag. Hella maakt het kind in je los met een fantastische online applicatie…

Kies maar, wordt het een hoorn voor bus of truck, voor besteller of personenauto, voor tractor of heftruck of voor motor of scooter? We beginnen met de personenauto. Juist, daar is alweer de volgende keuze. Hebben we liever het lage doordringende geluid van de DL50-claxon, gaan we voor de vollere klankkleur van de M26 of toch het doordringende geluid van de M28?

Inclusief achtergrondgeluid

Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Maar wacht eens, voor een betere indruk van de geluidsprestaties zetten we het verkeerslawaai aan. Geweldig, er komen niet alleen auto’s voorbij, maar er zijn ook vogeltjes. En die kunnen we ook opschrikken met achteruitrijalarmen, alarmzoemers en elektro- en compressorhoorns.

Tot ziens!

Behalve de geluiden zijn ook alle technische gegevens van de claxons en hoorns beschikbaar. Wauw, dit is geweldig. U hoort weer van ons als we uitgetoeterd zijn.

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel