nieuws

‘Kroymans blijft Hummer, Cadillac en Corvette importeren

Home

‘Kroymans blijft Hummer, Cadillac en Corvette importeren

Kroymans Corporation zal toch Hummer, Cadillac en Corvette blijven invoeren. Eerder deze week meldde De Telegraaf dat de importeur deze auto’s niet meer naar Nederland zou halen. Volgens een woordvoerder van Kroymans is een stop echter niet ‘im Frage’.

Er was iets misgegaan in de communicatie met de journalist, geeft Kroymans-woordvoerder Dick Braakhekke als uitleg aan Quotenet. General Motors en Kroymans overleggen over de voorwaarden van de import.

De Telegraaf legde de verandering uit als een importstop. “Kroymans zal betrokken blijven bij de import van Cadillac, Hummer en Corvette in Nederland. De samenwerking met GM is juist beter dan ooit.”

Kosten besparen

Braakhekke: “Er wordt gekeken hoe we samen verder kosten kunnen besparen of synergie kunnen bereiken. Daar zou een kleine verschuiving in de verantwoordelijkheden kunnen plaatsvinden, maar stoppen met de import is niet im Frage”.

Kroymans zal binnenkort tekst en uitleg geven over de aanstaande wijzigingen, en de eventuele gevolgen voor de betrokkenen.

Bron: Zibb

Reageer op dit artikel