nieuws

In memoriam: René Visser, Saarloos

Home

In memoriam: René Visser, Saarloos

Na een kort ziekbed is René Visser op 66-jarige leeftijd overleden. René Visser was alom bekend en gerespecteerd in de wereld van werkplaatsapparatuur. Bijna 30 jaar geleden zette hij vol energie het bedrijf Saarloos opnieuw op de kaart. Saarloos Automotive Equipment groeide uit tot prominent aanbieder van werkplaatsequipment en betrok in 2006 een prachtig pand in Venray. Een vakman vol ambitie, die we ons nog lang zullen herinneren.

Inmiddels staan de twee zonen van René aan het roer van Saarloos Automotive Equipment, dat 50 medewerkers in dienst heeft. De gedrevenheid, daadkracht, vakkennis en het enthousiasme van hun vader is hen met de paplepel ingegoten. Zij bouwen nu verder aan de toekomst van Saarloos.

René Visser heeft tijdens zijn loopbaan niet alleen de equipmentactiviteiten van Saarloos uitgebouwd, maar ook met succes nieuwe marktsegmenten betreden. Zo kreeg Saarloos een divisie Carwash en werd het dochterbedrijf Rowafil opgericht dat wereldwijd bekendheid kreeg als producent van waterrecyclingsystemen.

AMT wenst de familie Visser en de medewerkers van Saarloos veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

De uitvaartdienst vindt vandaag plaats in Overloon.

Auke Cupédo (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel