nieuws

Forté-kettingspray reinigt én smeert

Home

Forté-kettingspray reinigt én smeert

Voor een maximale levensduur is het van groot belang een ketting regelmatig te smeren. Belangrijk daarbij is om de ketting eerst van vuil te ontdoen, anders hecht het smeermiddel niet goed. Reuze praktisch is Red Chain Lubricant van Forté. Deze kettingspray reinigt, smeert én beschermt.

Forté Red Chain Lubricant ontdoet de ketting en de kettingwielen eerst van vuil en eventueel oud smeermiddel. Aansluitend wordt de ketting gesmeerd door deze met hetzelfde product in te spuiten. Daarna is het zaak om 30 minuten te wachten. De kettingspray is namelijk dunvloeibaar. Het dringt dus goed in het kettingmechaniek door, waarna de vluchtige delen verdampen en het smeermiddel stolt. Er blijft een hoogwaardige, vuilafstotende smeerfilm achter.

Auke Cupédo

(Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel