nieuws

Amtech start levering Wynn’s

Home

Amtech start levering Wynn’s

Wynn’s heeft in de autobranche naam gemaakt met professionele brandstoftoevoegingen. Inmiddels is het leveringsprogramma sterk uitgebreid met allerhande producten en service-apparatuur voor de werkplaats. Amtech Supplies in Almere is recent gestart met de verkoop en distributie van Wynn’s.

Behalve de toevoegingen voor brandstof, olie en koelvloeistof, biedt Wynn’s speciale werkplaatsequipment. Zoals de Aircomatic II voor aircoreiniging, de TranServe voor het wisselen van transmissie-olie, de Power Steering Serve voor vervangen van stuurbekrachtigingsolie, de FuelServe voor reiniging van het brandstofsysteem van benzinemotoren en dieselmotoren, en de CoolingServe voor verversen van de koelvloeistof.

Nieuw zijn de Car Care-producten van Wynn’s. Het programma omvat onder andere autoshampoo, een velgenreiniger en interieurreiniger.

Amtech Supplies levert de Wynn’s-producten uit voorraad.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel