nieuws

AA-Equipment start webshop voor auto-elektronica

Home

AA-Equipment start webshop voor auto-elektronica

AA-Equipment, voorheen bekend als Launch Tech Benelux, heeft een nieuwe website gelanceerd. Daar vindt u informatie over diagnose-apparatuur en andere werkplaatsequipment, evenals een handige webshop. Daar kunt u online niet alleen apparatuur aanschaffen, maar ook een groot assortiment elektronische (auto)onderdelen.

De webshop biedt een ruime keus aan luchtmassameters, brandstofpompen, EGR-kleppen, nullastregelkleppen, parkeersensoren en nog veel meer. Volgens AA-Equipment wordt met zeer scherpe prijzen gewerkt.

Toegang tot de webshop is mogelijk voor autobedrijven, schadeherstelbedrijven en het technisch onderwijs. Vooraf registreren is vereist.

Diagnose en dieseltechniek

Via de webshop kan ook diagnose-apparatuur van Launch, Autocom en Capelec worden besteld, Vacutec-lekdetectors, diverse meetsystemen (oscilloscopen, multimeters, break-out boxen), hefbruggen, wielservice apparatuur en aircoservice apparatuur.

Op de website maakt u ook kennis met Moteq Engineering, een dochteronderneming van AA-Equipment. Moteq legt zich toe op de ontwikkeling van diagnosesystemen voor common rail-brandstofsystemen, leermiddelen voor het autotechnisch onderwijs en testbanken voor dieselinjectors en dieselpompen. Moteq Engineering verstaat ook de kunst om auto’s met een lastig elektronicaprobleem te genezen.

Auke Cupédo

(Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel