nieuws

Milieuvriendelijke onderdelenreiniger van Kroon-Oil

Home

Milieuvriendelijke onderdelenreiniger van Kroon-Oil

Schone onderdelen zijn belangrijk voor een betrouwbare reparatie. Daarom mag een onderdelenreiniger in geen werkplaats ontbreken. Kroon-Oil introduceert de Bio-Circle onderdelenreiniger met speciale, milieuvriendelijke reinigingsvloeistof.

De Bio-Circle reinigingsvloeistof verwijdert smeerolie, vetten en andere verontreinigen. Vuildeeltjes worden opgevangen in een gemakkelijk te reinigen filtersysteem. Natuurlijke micro-organismen breken het vet en olie biologisch af en zorgen voor een lange werkingsduur van de ontvetter. De vloeistof is op waterbasis, niet brandbaar, vrij van VOC en gaat volgens Kroon-Oil minimaal vijf keer langer mee dan een koudontvetter. Een verwarmingssysteem houdt de reinigingsvloeistof op een temperatuur van 41 graden. De wasbak is vervaardigd van kunststof en kan dus niet roesten.

De Bio-Circle Maxi van Kroon-Oil staat op de milieulijst van het ministerie van VROM en komt daarmee in aanmerking voor fiscaal voordeel via MIA en VAMIL.

Tijdelijk biedt Kroon-Oil de Bio-Circle Maxi compleet met 120 liter reinigingsvloeistof aan voor 1.600 euro.

Zien hoe de Bio-Circle werkt? Bekijk de video.Auke Cupédo (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel