nieuws

Porsche Spreekbeurtservice

Home

Porsche Spreekbeurtservice

Het is een generalisatie, maar die gaat wel vaak op: de meeste jongetjes zijn dol op auto’s. En dan liefst mooie, snelle sportwagens. U keek toch vroeger, als u de kans kreeg, ook door het zijraam om het hoogste getal op de snelheidsmeter af te lezen? Niet vreemd dus dat de Porsche-importeur vaak vragen krijgt of ze geen materiaal willen sturen voor een spreekbeurt op school. Daarvoor is nu een speciaal pakket ontwikkeld. Hebben, dit Porsche-pakket?

De achtjarige Jasper Hoogeslag uit Apeldoorn mocht, nota bene op zijn verjaardag, als eerste op basis van het Porsche-pakket zijn spreekbeurt houden. Het kon nauwelijks missen dat dit een succes werd. Enerzijds omdat Jasper erg enthousiast is over Porsches, anderzijds door de steun van het pakket.

Inclusief Nederlandse connectie

Hoofdbestanddeel van het spreekbeurtpakket is een DVD vol informatie. Volop foto’s van oude en nieuwe Porsches, een overzicht van de merkgeschiedenis, en een blik in de toekomstplannen.

Ook is gedacht aan de Nederlandse tint, tenslotte hebben landgenoten als Ben Pon, GP-coureur Carel Godin de Beaufort of Le Mans-winnaar Gijs van Lennep een rol van belang gespeeld in de merkgeschiedenis.

Stickers cadeau

Voor wie het helemaal professioneel wil brengen is zelfs gedacht aan een Powerpoint-presentatie als voorbeeld. De leerling kan zelf kiezen welk materiaal te gebruiken, en op welke manier het gebracht zal worden.

Als klap op de vuurpijl levert de Porsche-importeur stickervellen bij, om uit te delen. Hiermee kan een computermuis voorzien worden van een soort ‘Porsche-design’. Succes bij de klasgenoten verzekerd.

Er is wel een ‘maar’. Het pakket kan aangevraagd worden via info@porsche.nl. Daar moet dan wel een uitleg bij, waar het voor is. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat elke Nederlandse Porsche-liefhebber nu gauw die DVD plus stickers laat komen.

Peter Fokker (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel