artikel

Hella Pagid schaalt productie op voor koperarme remblokken

Home 573

TMD Friction, moederbedrijf van HELLA Pagid is een van de grootste fabrikanten van remblokken in de wereld. Ze gaan hun productie bundelen in Essen, Duitslandom de productie uit te breiden van 23 miljoen naar 65 miljoen remblokken.

Hella Pagid schaalt productie op voor koperarme remblokken
De werkzaamheden zijn in volle gang om de nieuwe fabriek in Essen zo snel mogelijk up and running te hebben.

Koperarm

De nieuwe fabriek zorgt niet alleen voor een grotere productiecapaciteit, maar ook om voor de gestelde deadline van 2025 al volledig kopervrije remblokken te produceren. Naast koperarme en kopervrije remblokken produceert het bedrijf ook slijtagedelen, remhydrauliek, vloeistoffen en accessoires. Die vanuit Duitsland en Azië worden verspreid over de hele wereld.

“We zijn trots op de investeringen bij ons moederbedrijf in Duitsland en kijken er naar uit om onze klanten producten te bieden van een grote fabrikant van originele apparatuur”, zegt Thomas Gorkow, Directeur Productmanagement & Marketing bij Hella.

Snelheid en service

Hella dekt op dit moment 99 procent van de Europese voertuigmodellen met passende onderdelen. Grote kans dat jij in de werkplaats regelmatig met Hella te maken hebt. Om deze samenwerking nog beter te maken belooft Hella een snelle en competente klantenservice, naast een snellere en grotere productie. Vanaf vandaag.

 

HELLA Pagid

 Hella presenteert zichzelf als een innovatief familiebedrijf met een meer dan 100 jaar oude geschiedenis. Ze produceren componenten, systemen en elektronica voor de automobielindustrie en zijn een van de grootste toeleveranciers in auto-onderdelen en accessoires in Europa.
Reageer op dit artikel