artikel

AMT Pitstop Challenge: wie wint de F1-tickets?

Home 652

AMT Pitstop Challenge: wie wint de F1-tickets?
Even een bandje wisselen. Klinkt simpel, maar onder tijdsdruk en met gebruik van alleen handgereedschap toch een hele uitdaging.

Met handgereedschap vliegensvlug twee wielen wisselen van een Subaru Impreza. Eitje? Tijdsdruk en live publiek maken de AMT Live ‘Pitstop Challenge’ uitdagend. Het snelste team wint F1 tickets. Wie moedigt in 2018 Max Verstappen aan in Spa?

De AMT-redactie wisselde als eerste de wielen van de Subaru Impreza van The Autosport Company uit Waalwijk. De te kloppen tijd? 3 minuut 06. Op beide AMT Live dagen hebben bezoekers mogen laten zien of zij dat sneller konden. Dat is ze gelukt. Geen Formule 1 Spa Francorchamps kaarten dus voor de AMT-redactie.

De winnaars

Wie de tickets wél cadeau krijgen zijn wegenwachters Maarten Peters en Ruud Lauerijssen. Deze ANWB-mannen hebben een recordtijd van 2 minuut 22 gevestigd op de eerste dag van AMT Live. De andere geluksvogels zijn  Gerbert Noteboom (Securaat Autoservice) en Rik van Egmond (Autobedrijf Bergwerff). Zij hebben met een tijd van 3 minuut rond ‘even’ twee F1 kaarten gescoord. Gefeliciteerd mannen!

Hoe snel kun jij een pitstop maken met je collega’s? AMT daagt je uit!

Klapstuk

De wedstrijd tijdens AMT Live was het klapstuk van de AMT Pitstop Challenge, waarbij de redactie lezers uitdaagde een ludieke pitstop uit te voeren en te filmen. ROC Nijmegen heeft alles uit de kast gehaald om hun pitstop als beste in beeld te brengen. Zij worden beloond met tickets voor het WK-superbikes op TT Circuit Assen. Filmpje terugkijken? Hun inzending vind je hier.

Klik hier om de AMT-redactie in actie te zien.

 

Reageer op dit artikel