artikel

AMT Live: Demonstraties, wedstrijden en de kennistour

Home 1337

AMT Live: Demonstraties, wedstrijden en de kennistour
Het recept van AMT Live blijft hetzelfde. Meer dan twintig kennissessies, aangevuld met wedstrijden en demonstraties. Mis het niet!

De zesde editie van kennisevenement AMT Live komt eraan! Op 15 en 16 november staat Autotron Rosmalen weer in het teken van Leren, Beleven en Ontmoeten. 24 kennissessies, vele demonstraties en natuurlijk wedstrijden als de Pitstop Challenge en de finale Autotechnicus- en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst. Dat mag je niet missen!

Leren, Beleven en Ontmoeten, daar draait AMT Live om. Ook dit jaar wacht je een volle kennisvloer, met meer dan veertig partners die graag hun kennis met jou delen. Niet alleen in gesprekken of demonstraties: achttien van hen geven ook nog een informatieve kennissessie in een van de vier kennistheaters. Samen met zes AMT-kennissessies kun je dus weer kiezen uit in totaal 24 verschillende kennissessies, met onderwerpen voor zowel de autotechnicus als de auto-ondernemer. Een overzicht van de sessies vind je op amtlive.nl. Hieronder lees je de details van AMT Live 2017.

Het recept van kennisdelen

In een AMT-kennissessie vertelt IT’er Jeroen Meijer hoe hij zelf de energiestromen van zijn Renault Zoe in beeld bracht. Als niet-autotechnicus kent hij nu alle ins en outs van de CAN-bus van zijn elektrische auto.

In een AMT-kennissessie tijdens AMT Live 2016 vertelt IT’er Jeroen Meijer hoe hij zelf de energiestromen van zijn Renault Zoe in beeld bracht. Als niet-autotechnicus kent hij nu alle ins en outs van de CAN-bus van zijn elektrische auto.

AMT Live is geen beurs zoals er al zoveel zijn. Nee, het draait om kennis delen, de autobranche beleven en collega’s en experts ontmoeten. En dat werkt! Het recept blijft dus hetzelfde, de kennissessies zijn geen commercieel verhaal maar praktisch en informatief ingestoken. De kennissessies van AMT zijn zowel gericht op de ondernemer als de technicus en worden verzorgd door onder anderen diagnosetechnicus Iwan Kennis, Milo Berlijn, Volvo Trucks, We Power People en meer topsprekers. Mis ook zeker niet gastspreker Jan Wouters, op beide dagen de afsluiter van AMT Live. Test jouw kennis en win mooie prijzen.

Demonstraties en wedstrijden

AMT Live is naast leren in de kennissessies en van gastsprekers ook vooral beleven. Alle AMT Live-partners hebben dan ook dezelfde opdracht meegekregen voor in hun stand: zorg voor interactiviteit; verzorg een korte lezing, een demonstratie of organiseer een wedstrijd. Vele partners hebben daar gehoor aan gegeven. Van demonstraties met de nieuwste tools, tot een live pass-thru-workshop. Kijk op www.amtlive.nl voor de details per partner.

Win kaarten voor de F1 van Spa 2018!

Kom je al jaren naar AMT Live? Of kom je voor het eerst? Vergeet dan niet je collega’s mee te nemen. Wellicht heb je onze promovideo van de AMT Pitstop Challenge voorbij zien komen in de afgelopen weken. Op AMT Live kun je, met je collega’s, als team de Pitstop Challenge live uitvoeren. Verwissel vier wielen met je collega’s op de auto die wij klaar hebben staan. Doe je dit het snelst? Het winnende team wint kaarten voor de F1-race op Spa-Francorchamps in 2018. Mis het niet, en meld je op het centrale Horecaplein.

Laat je rondleiden met de Kennistour

Ook dit jaar zetten de AMT Live-partners zich in om je op een praktische manier te informeren en te inspireren. In een uur leidt AMT je langs vijf partners die een korte presentatie, demonstratie of vraag- en antwoordsessie hebben georganiseerd van maximaal tien minuten. Beide dagen start de Kennistour om 15.30 uur op het centrale Horecaplein. Aanmelden kan ter plekke.

Vrijkaart AMT Diagnose Boot Camp

Weet jij de ingebouwde storing te vinden in deze opengewerkte Audi S5? Doe mee en win een vrijkaart voor AMT Diagnose Boot Camp 2018!

Afgelopen juni organiseerden we de vijfde editie van het zeer gewaardeerde AMT Diagnose Boot Camp. En ook in 2018 organiseren we dit leerzame evenement weer. We zijn nog een jaar te gast op de Automotive Campus in Helmond. Zet dan ook 22 en 23 juni alvast in je agenda. Inschrijven kan ter plekke op de AMT Diagnose Boot Camp-stand, maar er is meer. Elke dag geven we een vrijkaart voor de 2018-editie weg. Wat je daarvoor moet doen? Zoek de oorzaak van de storing in de opengewerkte Audi S5. Ben je de snelste? Dan win je de vrijkaart ter waarde van € 500,-.

Finales Autotechnicus- en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst

Gedurende vier weken liep de tweede editie van de Autotechnicus van de Toekomst-verkiezing. Opnieuw deden weer honderden mbo-studenten mee aan deze wedstrijd die AMT in samenwerking met Innovam, IBKI, ATC en Automotive Academy organiseert. De finalisten strijden op de tweede dag van AMT Live, onder leiding van Gwen Jansen, voor de titel Autotechnicus van de Toekomst en Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst. Het wordt weer een spannende en interactieve finale op het centrale Horeceaplein. Wil je ook de halve finale van dichtbij zien? Deze vindt plaats op 28 oktober bij Innovam in Nieuwegein. Toegang is gratis.

Schrijf je vandaag nog gratis in

Wil je ook nieuwe kennis opdoen? Demonstraties bijwonen of de spannende wedstrijden volgen? AMT Live is gratis toegankelijk. De enige kosten die je maakt zijn voor parkeren (€ 6,-) en eventuele cateringkosten.
Alle details van het programma vind je via www.amtlive.nl. Zoals wanneer welke kennissessies plaatsvinden, en wat de meer dan veertig partners allemaal organiseren op hun stand. Hier schrijf je jezelf en je collega’s ook simpel in voor gratis toegang tot AMT Live.

Wil je op de hoogte blijven? Vergeet je niet in te schrijven voor de AMT-nieuwsbrief, en volg het AMT Live evenement op Facebook. Tot 15 en/of 16 november bij Autotron Rosmalen!

Reageer op dit artikel