artikel

Doe mee aan de AMT-ATG Kenniscompetitie!

Home

Doe mee aan de AMT-ATG Kenniscompetitie!

In 2012 hielden we een jaar lang een kenniscompetitie in samenwerking met opleider ATG. Tom de Baere werd uiteindelijk gekroond tot beste diagnosespecialist. In de aanloop naar AMT Live zetten we een reeks nieuwe AMT-ATG Kennistesten op AMT.nl. Doe mee en plaats je voor de finale op AMT Live!

De eerste AMT-ATG Kennistest staat klaar met als onderwerp ‘Common rail in de praktijk’. En dat doen we niet zoals eerder, met vier of vijf vragen. Je moet nu echt aan de slag. Sommige vragen lijken dubbel, maar daar is een reden voor. ATG: “Op deze manier kunnen we goed zien of iemand het snapt, of misschien goed gokt.” Het is duidelijk, de finale op AMT Live bereik je niet zomaar…

Hoe doe ik mee?

Heb je in 2012 ook meegedaan? Dan kun je gebruik maken van jouw inloggegevens van destijds. Ben je die vergeten? Geen probleem, je vraagt ze simpel op of reset je wachtwoord. Helemaal nieuw? Maak dan een account aan zodat we weten wie je bent. We willen namelijk graag echte autotechnici als deelnemers. Daarna is het een kwestie van de informatie uit de test doorlopen en snel de vragen beantwoorden.

Elke maand

Tot november zetten we elke maand een nieuwe AMT-ATG Kennistest online, en elke maand plaatst de Top-5 zich voor de finale. In het vakblad en online maken we deze finalisten bekend evenals de juiste antwoorden. Tot 5 augustus kun je in deze eerste Kennistest kans maken op de eerste vijf finaleplaatsen.

Spektakel

Tijdens AMT Live, 18 en 19 november in het Autotron te Rosmalen, vindt de grote finale plaats. Onder leiding van ATG gaan we van twintig finalisten in verschillende stappen terug naar de beste diagnosespecialist van 2014! De prijzen maken we binnenkort bekend, maar je gaat als finalist zeker niet met lege handen naar huis. Toegang tot AMT Live is uiteraard inbegrepen als geplaatste finalist.


Rest ons nog je veel succes te wensen met deze eerste AMT-ATG Kennistest.

Reageer op dit artikel