nieuws

T&S Trade: nieuwe specialist in sneeuwkettingen

Techniek

T&S Trade: nieuwe specialist in sneeuwkettingen

Gereedschappenspecialist Toolsandstorage heeft een aparte divisie opgericht, die zich volledig richt op winteraccessoires. T&S Trade voert het Fapa-programma dakdragers en dakkoffers en een uitgebeid assortiment sneeuwkettingen van de Italiaanse fabrikant Maggi. Een speciale sneeuwkettingenzoeker wijst de weg naar de optimale sneeuwketting voor elke bandenmaat.

Maggi levert een omvangrijk assortiment sneeuwkettingen, voor personenauto’s, bestelwagens en trucks. Er zijn standaarduitvoeringen, typen met snelmontage en zelfspannende kettingen.

Ook voor sportieve wielen

Bijzonder is de ‘Trak’-sneeuwketting, een oplossing voor ultraplatte banden waarbij de ketting alleen op het loopvlak aanligt. Hij is eenvoudig en snel te monteren, dankzij de bevestiging op de wielbout. De ketting trekt zichzelf om de band wanneer het wiel in beweging wordt gezet.

Er is een aangepaste versie leverbaar voor auto’s waar minimale ruimte beschikbaar is tussen band en wielkast. Dat is de Trak Sport.

Binnen 24 uur

T&S Trade heeft het complete programma op voorraad en kan de gewenste sneeuwkettingen binnen 24 uur bij de klant afleveren. T&S Trade levert uitsluitend aan de handel (wederverkoop).

Sneeuwkettingenzoeker

De website van T&S Trade bevat een handige sneeuwkettingenzoeker. Na selectie van de velgmaat en bandenmaat verschijnt een lijstje van geschikte Maggi-sneeuwkettingen.

Auke Cupédo

(Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel