nieuws

Fource presenteert: Automotive Expo 2019

Ondernemen 1476

Automotive Expo trekt het land in. Dit najaar organiseert onderdelendistributeur Fource automotive source Automotive Expo met als thema ‘Werkplaats van de Toekomst’. Ooit begonnen als een regionaal event voor de grossiersgroep Rijsbergen Automotive en uitgegroeid tot een volwaardig evenement met een lokaal karakter. First stops: Eindhoven en Rotterdam.

Fource presenteert:  Automotive Expo 2019
Inspireren, innoveren en motiveren, dat is het doel van de Automotive Expo, georganiseerd door Fource automotive source.

Automotive Expo staat in het teken van het thema ‘Werkplaats van de Toekomst’. Bezoekers worden meegenomen in een reis naar de toekomst van de branche met veel aandacht voor de innovaties die daarbij horen en de nieuwste high-end werkplaatsequipment.

Ook staat tijdens het evenement, ‘Ready for the Future’ centraal met alles over online klantgedrag, de connected werkplaats, garageformules en opleidingen.

Kennis is macht

“Met dit evenement willen we onze klant klaarstomen voor de toekomst. Door te laten zien waar je nu in kan investeren om straks klaar te zijn voor nieuwe technieken en klanten. Hierbij leggen we niet alleen de nadruk op onderdelen, maar ook op de door ons ondersteunde garageformules, garage management software, equipment en kennis”, vertelt Johan van der Hoeven, sales directeur van Fource en de grossiersbedrijven.

Kennis is macht volgens hem en daarom worden er diverse kennissessies georganiseerd en staan opleidingen en workshops volop in de kijker.

Net als bij de vorige editie zullen ook tijdens de komende Automotive Expo’s leveranciers aanwezig zijn om innovaties te laten zien en demo’s en workshops te geven.

Behalve vakkennis is ook netwerken en bijpraten met vakgenoten een belangrijk onderdeel van het event. Automotive Expo zorgt voor hapjes en drankjes  bij de ‘goede gesprekken’ en als kers op de taart een spetterende afterparty!

Eindhoven en Rotterdam

Van 16 t/m 18 september is Het Klokgebouw in Eindhoven het podium voor de Automotive Expo. Daarna trekt de caravaan vervolgens van 11 t/m 13 november naar de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam.

Gastheren dit najaar zijn grossiersbedrijven GHS, Heijl, APS en AOC, samen met Fource automotive source. Leveranciers als Bosch, Brembo, Hella, Viking en vele anderen zijn aanwezig om hun kennis en techniek voor de toekomst te tonen. Aangevuld met Fource-concepten als Automotive Academy, Toolspecial en Universal Parts.

Bovendien zullen garageformules als Vakgarage, James en AutoFirst hun visie op de toekomst laten zien. In 2020 zal de Automotive Expo doorreizen naar het noorden, oosten en midden van Nederland.

Reageer op dit artikel