nieuws

Rocar-Tech richt starters compleet in

Home

Rocar-Tech richt starters compleet in

Terwijl we op de Rocar-Tech-stand zitten te praten met directeur Jan Rozeboom melden zich alweer twee jonge ondernemers die een garagebedrijf willen beginnen. “Ik heb hier al veel starters gehad. Dat is onze specialiteit, complete werkplaatsinrichting. Hoge kwaliteit en simpel onderhoud is ons motto.”

Met dat specialisme groeit werkplaatsinrichter Rocar-Tech zelf snel uit, van leverancier van diagnoseapparaten tot totaalaanbieder. De vertegenwoordiging van hoogwaardige Mondolfo Ferro banden- en uitlijnapparatuur bracht bandenbedrijven als klant, inmiddels heeft Rocar-Tech alle equipment in huis om de beginnend garageondernemer aan de slag te helpen.

Simpel, degelijk, niet duur

“Neem onze emissietesters. Op Windows gebaseerd, draait op een gewone pc, kan iedereen zelf installeren en onderhouden.” Jan Rozeboom gelooft sterk in de toekomstkansen voor kleine garagebedrijven, met no nonsense inrichting en lage bedrijfskosten. En ook op de Autovak blijkt weer dat zulke bedrijven hem goed weten te vinden. “Er zijn niet heel veel bezoekers, maar er komen goede leads uit”, oordeelt Rozeboom tevreden.

Peter Fokker (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel