Special AMT-webinar: Samen gezond uit de crisis!

Special AMT-webinar: Samen gezond uit de crisis!

We bevinden ons in een crisissituatie. Werkgevers en medewerkers zijn creatief in oplossingen en blijven veerkrachtig richting de toekomst. Maar er is tegelijkertijd ook onzekerheid. Hoe kom ik hier met mijn autobedrijf doorheen en hoe is de situatie na de crisis? AMT en OOMT helpen je donderdag 16 april as. op weg met het extra ingelaste webinar 'Samen gezond uit de crisis'.

OOMT, Bovag en sociale partners ondersteunen autobedrijven met een pakket van tijdelijke regelingen, die jou en je medewerkers kunnen helpen door de crisis te komen.

Het behoud van goede vakmannen en -vrouwen en leerlingen is daarbij van levensbelang voor een gezonde toekomst van de branche.

  • Hoe hou je je medewerkers in dienst?
  • Hoe zit het met training en opleiding? Want ondanks de crisis blijven de technische ontwikkelingen snel gaan en moeten we die ‘trein’ niet gaan missen.
  • Hoe kan je zo veilig mogelijk en corona-proof werken?
  • Welke OOMT-maatregelen zijn er en hoe helpen deze ons daarbij?

Tijdens het AMT- webinar ‘Samen gezond uit de crisis’ vertelt OOMT directeur Betsie Brink je alles over de OOMT-maatregelen en delen ondernemers uit de autobranche tips en ervaringen over ondernemen in de coronacrisis.

Schrijf je in!

Schrijf je in voor het webinar en kijk donderdag 16 april om 19.30 uur live mee. Stel je vragen aan AMT, OOMT en ondernemers en deel jouw ervaring. Samen komen we er door de crisis heen!

Foto: Shutterstock

Ayvens Carmarket biedt autobedrijf online toegang tot gebruikte...

Ayvens lanceert Ayvens Carmarket, een platform voor de verkoop van gebruikte auto's aan professionele autohandelaren en dealers.

Foto: Shutterstock

Bovag Autowasbon als klantenbinder voor het autobedrijf

Bovag lanceert de Bovag Autowasbon. Autobedrijven kunnen die cadeau doen aan klanten na een APK of onderhoudsbeurt.

Foto: Shutterstock

ATC-livestream: auto hacken, hoe groot is het gevaar?

Auto's zijn steeds vaker permanent verbonden met het internet. Dat biedt voordelen, maar dergelijke 'connected cars' lopen ook, net als computers,...

Foto's: Peter Aansorgh

Banden retreaden: zo werkt het

Versleten banden kunnen van een nieuw loopvlak worden voorzien. Hoe werkt dit banden retreaden? Dat lees je in dit artikel.

Foto: Shutterstock

EV voor het eerst populairder dan diesel op tweedehandsmarkt

Elektrische voertuigen hebben diesel voor het eerst in een jaar overtroffen in populariteit, terwijl hybride benzineauto's een historisch hoge...

Foto: Shutterstock

Verkoop elektrische auto's stijgt met 9,6%

Er werden in april 9.092 nieuwe EV's geregistreerd, een stijging van 9,6 procent ten opzichte van de 8.299 geregistreerde EV's in april 2023.

Wat we van Jan en Jay Vos kunnen leren? "Goed communiceren en doen wat je zegt!"

Trots op mijn bedrijf - Vader en zoon runnen samen Vos Voertuig...

Vader en zoon Jan en Jay Vos runnen samen Vos Voertuig Service in Heino. Een kleine garage die grote waardering ontvangt.

Het concept voor deze hypermoderne super-EV is ontworpen door het team van het London Advanced Design Centre van MG. foto: MG

MG viert 100-jarig jubileum met concept voor elektrische supercar

MG onthult tijdens de Beijing International Auto Show 2024 de EXE181 concept car. De spectaculaire, elektrische supercar is een eerbetoon aan...