nieuws

Auto Prof – AMT Live: Snellere storings­diagnose met TI-websites

Werkplaats & Onderhoud 1555

Auto Prof – AMT Live: Snellere storings­diagnose met TI-websites
Volkswagen biedt toegang tot fabrieksinformatie via erWin. Een online portal waar je terecht kan voor TSB’s maar ook informatie omtrent reparatie en diagnose.

Elke auto waar je aan werkt heeft zijn eigen bijzonderheden, vooral in de elektronica. Modelspecifieke informatie moet die bijzonderheden duidelijk tonen. Het gebruik van fabrikantensites hierbij een grote hulp kan zijn. Kost wat, maar spaart uiteindelijk veel meer. Hoe? Diagnosetopper Iwan Kennis licht het toe middels praktische voorbeelden.

Iwan Kennis is topdiagnosetechnicus en werkzaam bij Autobedrijf Wout Bouman in Wijk en Aalburg. Je kunt hem ook kennen van AMT Garageforum en de blogs en Diagnosetips in AMT. Iwan lost samen met zijn collega’s vele lastige storingen, waar echt niemand meer uit kwam, op. Hoe? Met de juiste kennis, tools en informatie.

In deze Kennissessie Snellere storingsdiagnose met TI-websites draait het om het gebruik van informatie van fabriekswebsites. Veel autobedrijven maken er nog weinig tot geen gebruik van. En dat is zonde, vindt Iwan. In deze praktische kennissessie duikt hij samen met jou in de wereld van TI-websites. Iwan laat middels praktische voorbeelden zien hoe hij tot een oplossing kwam bij een lastige storing, met dank aan fabrieksinformatie. Waarom kan het gebruik maken van TI-websites je tijd en dus geld opleveren? Ontdek het!

Schrijf je in!

Toegang tot Auto Prof – AMT Live is gratis, mits je je vooraf registreert. Vooraf aanmelden voor de kennissessies is niet noodzakelijk. Kom echter wel op tijd, want onze ervaring is dat de theaters snel vol kunnen zitten. Noteer dus 30, 31 januari en 1 februari in je agenda. De Evenementenhal Gorinchem is dan geopend van 15.00 – 22.00 uur voor drie dagen Leren, Beleven en Ontmoeten. Toegang tot Auto Prof – AMT Live vraag je snel en eenvoudig aan via www.autoprof-amtlive.nl. Bij registratiecode vul je 71800023001 in en voilà, je gratis e-ticket valt in je mailbox. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

Reageer op dit artikel