nieuws

Nieuw op de markt: TEXA TPS 2

Werkplaats & Onderhoud 753

Nieuw op de markt: TEXA TPS 2

Zowel Explora als OskampAmtech hebben vanaf heden de nieuwe TEXA TPS 2 ter beschikking. Deze stand alone TPMS tool is een uitbreiding op de bestaande TEXA TPS range, die met TPS basic en de TPS key al enige jaren TPMS oplossingen biedt voor de werkplaats van motorfietsen, auto’s en truck.

De TPS 2 is een nieuwe tool die alle functies biedt voor bandenspecialisten en werkplaatsen voor motoren, auto en truck. De tool is uitgerust met een hoog resolutie kleurenscherm 320×480 en met een 5 megapixel HD camera, die de QR codes kan lezen en foto’s maakt voor op het klantenrepport.

Verder is de tool voorzien van een LED zaklampfunctie, Wifi module voor het updaten van de database en nieuwe software functies, Dual mode Bluetooth voor een snelle TEXA TPSverbinding met de TEXA Nano service (toepassing gereed 2018) en printer, maar ook voor de nieuwste low energy sensoren.

Het interne geheugen is 4GB en is uitbreidbaar met een microSD (niet in levering) Ook is deze TPS 2 voorzien van de TWS2 scan functie, deze functie maakt het mogelijk om supersnel een scan te maken van de TPMS sensoren.

Klik hier voor meer informatie betreffende TPS van TEXA.

Reageer op dit artikel