nieuws

Welke nieuwe werkzaamheden komen er op je af de komende tien jaar?

Werkplaats & Onderhoud 1371

Welke nieuwe werkzaamheden komen er op je af de komende tien jaar?
9 februari gaat documentaire De Autovakmannen in première, in maart en april zijn de OOMT-brancheavonden. Wil je kaarten winnen? Doe dan mee aan onze actie 'Met AMT naar film De Autovakmannen!'

“Geen mechanische reparaties meer aan motoren omdat we meer elektrisch rijden gaan rijden”, “Nieuwe werkzaamheden als software programmeren en storingsanalyse”, “Contact met de klant middels apps”. Zomaar enkele reacties die we binnenkregen afgelopen week. Zien de werkzaamheden van de autotechnicus en ondernemer er in 2027 zo uit? Of denk je er anders over?

Iedereen weet dat de autotechniek niet stilstaat. Hybride en EV’s nemen in aantallen toe, althans als het aan de autofabrikanten ligt. Een en ander ligt wel genuanceerder want stimulans vanuit de overheid is wel zo belangrijk. Toch is het goed om er wel bij stil te staan. Wat verandert er in jouw werkzaamheden de komende tien jaar? Wat betekent nog meer elektronica voor de kennis en kunde in de werkplaats? Is olie verversen nog wel nodig in de toekomst? En de autonoom rijdende auto, is die er in 2027? Welke gevolgen heeft dat voor jouw werkzaamheden?

Naar film De Autovakmannen

AMT is partner van de film De Autovakmannen. Filmmaakster Gwen Jansen volgde negen personen in de autobranche, van ondernemer tot diagnosetechnicus. Alle negen hoofdpersonen geven je een inkijkje in hun dagelijks werk, maar ook de uitdagingen van de toekomst waarover ze nadenken. Heb jij daar al over nagedacht? We zijn benieuwd naar jouw antwoorden. Vul ze hieronder in en maak kans op twee toegangskaarten voor de OOMT Brancheavonden waar de film gedraaid wordt in een bioscoop bij jou in de buurt.

De (besloten) première van De Autovakmannen vindt plaatst in de grootste bioscoopzaal van Nederland bij Cinemec Ede.

De (besloten) première van De Autovakmannen vindt plaatst in de grootste bioscoopzaal van Nederland bij Cinemec Ede. En jij kan er naar toe!

Exclusief naar de première met AMT

Naast de toegangskaarten welke OOMT voor ons achterhoudt is er nog meer te winnen. 9 februari is de landelijke première in Cinemec Ede, en ook daarvoor mag AMT kaarten verloten. Wil je dus samen met AMT naar dé première van De Autovakmannen? Onder alle inzendingen verloten we nog eens tien première kaarten! Mis het niet en doe vandaag nog mee. Deelnemen kan tot en met donderdag 2 februari aanstaande.


Bekijk de trailer hieronder:

Reageer op dit artikel