nieuws

Video: Sfeer proeven van AMT Diagnose Boot Camp 2016

Werkplaats & Onderhoud 812

Video: Sfeer proeven van AMT Diagnose Boot Camp 2016
Tachtig autotechnici volgden tien praktische workshops op AMT Diagnose Boot Camp. Bekijk de videoterugblik en wellicht zien je volgend jaar?

Eind mei organiseerde AMT de vierde editie van AMT Diagnose Boot Camp. Op dit interactieve evenement werkten tien groepen van acht autotechnici samen om verschillende storingen op te lossen. Van een zeer modern direct ingespoten benzinemotor tot roetfilters, ECU en Pass-Thru. Tussendoor was er tijd voor gezelligheid. Proef de sfeer en bekijk het videoverslag. Zien we je volgend jaar ook?

Als autotechnicus of diagnosetechnicus kom je geregeld voor lastige uitdagingen te staan om een storing op te lossen. Een uitgelezen storingscode wijst je vaak wel de weg, maar zegt zeker niet alles. Hoe pak je het dan aan? Eind mei brachten we tachtig autotechnici kennis bij op AMT Diagnose Boot Camp.

Pass-Thru, wat kan je ermee? En hoe pak je het aan? Welke diagnosemogelijkheden heb je op de vermogensbank? Een foutcode op de ABS, simpel of toch niet? Hoe stel je een goede diagnose met behulp van drukmeetapparatuur? Hoe ga je een lastige storing te lijf? Zomaar enkele onderwerpen van AMT Diagnose Boot Camp. Van 26 mei t/m 28 mei organiseerde we de vierde editie. Dit jaar samen met vier partners (Sergoyne, AA-Equipment, Dynostar en GMTO) en daarnaast onafhankelijke trainers. Opnieuw waren we te gast bij The Autosport Company.

Foto’s op Facebook

Ontvang je onze nieuwsbrief al of volg je AMT.nl? Dan heb je de fototerugblik waarschijnlijk al gezien. Op onze Facebook-pagina staan nog veel meer foto’s. Behalve de foto’s hebben we net als vorig jaar ook een video. In AMT 6 lees je nog een uitgebreider verslag, deze verschijnt 24 juni.

 

AMT Diagnose Boot Camp 2017

Volgend jaar zijn we alweer toe aan de vijfde editie van AMT Diagnose Boot Camp. En dat gaat natuurlijk een extra feestelijke editie worden. Na de zomer maken we de nieuwe datum bekend. Ben jij er bij? Hou de website in de gaten!

Reageer op dit artikel