nieuws

Toolspecial introduceert Autosnap EOBD-scanners

Werkplaats & Onderhoud

Toolspecial introduceert Autosnap EOBD-scanners
Wat is jouw ervaring met de APK EOBD-testers?

EOBD-scanners zijn onmisbaar in het autobedrijf. Voor de APK is een apparaat dat de EOBD kan uitlezen sinds dit jaar zelfs verplicht. Toolspecial levert vanaf nu EOBD-scanners van het merk Autosnap. Met een vanafprijs van nog geen € 60,- is dat een aantrekkelijke investering.

De goedkoopste Autosnap EOBD-scanner is de CR800. Deze scanner leest de APK-gerelateerde foutcodes uit. De prijs van deze eenvoudigste scanner is € 56,25. Wie ook diagnose wil stellen, kiest voor de Autosnap A810. Deze EOBD-scanner vindt de oorzaak van een brandend motorlampje en toont alle foutcodes. De A810 is voorzien van een kleurendisplay en kost € 99,75.

Voor de diagnosetechnicus biedt Toolspecial de GD860 aan. Dit diagnoseapparaat leest auto’s uit en kan startonderbrekers programmeren. Via een WiFi-verbinding blijft de software up-to-date. Toolspecial biedt het diagnoseapparaat aan voor € 1.429,25.

Veilig remblokken vervangen
Een ander handig apparaat van Autosnap is de EBS601. De EBS601 is ontworpen voor het veilig vervangen van remblokken bij VW en Audi. Door het apparaat met de OBD-aansluiting te verbinden en op een knop te drukken, wordt het remsysteem geblokkeerd. Dan kan de autotechnicus veilig aan de slag. De EBS601 kost € 97,75.

Uitgebreide specificaties van EOBD-scanners staan in AMT Diagnosewijzer. Hier kunt u vragen stellen over EOBD-scanners en diagnoseapparatuur en beoordelingen geven en bekijken. Een must voor wie gaat investeren in deze apparatuur.

Reageer op dit artikel