nieuws

Wegens succes geprolongeerd: VOC Kennisavonden

Werkplaats & Onderhoud

Wegens succes geprolongeerd: VOC Kennisavonden

Dit najaar organiseert VOC opnieuw elf kennisavonden. Wanneer zijn die avonden en wat hebben ze te bieden voor het schadeherstelbedrijf en zijn medewerkers?

De kennisavonden van VOC zijn een prima mogelijkheid om kennis te maken met de opleider voor de schadeherstel- en carrosseriebranche. Een hapje eten vooraf maakt de kennismaking extra aangenaam. Mooi, maar echt van belang is wat er na de warme hap op het menu staat.

 

Vijf spetterende workshops
Gelukkig gunt VOC ons vast een kijkje in het programma, dus daar gaat ie:
FOCWA geeft een presentatie HIQURE. De presentatie gaat in op de gevolgen van de invoering van deze norm voor de medewerkers in het schadeherstelbedrijf.
De leveranciers van producten voor autospuiters presenteren hun noviteiten.
Tijdens de workshop BeroepsPraktijkVorming (BPV) gaat VOC in op de aanname en introductie van leerlingen.
En dan is er de workshop: Schadeherstel bij elektrische voertuigen. Daar worden aan de hand van onder meer een Renault Twizy verschillende speciale hersteltechnieken gedemonstreerd en de veiligheidsvoorschriften uitgelegd.
Ten slotte de moderne verlichtingstechnieken. Fabrikant Hella gaat in op de nieuwste technieken en de gevolgen daarvan voor de schadewerkplaats.
Dameskennisavond
Eén kennisavond, die van 10 oktober is speciaal voor dames. Vorig jaar organiseerde VOC zo’n dameskennisavond voor het eerst en dit jaar gaat ie wegens succes op herhaling. Deze avond staan echte breinkrakers op het programma in de vorm van een kennisquiz en worden de genomineerden voor de Femme Tech Award 2012 bekend gemaakt. De rest van het programma is nog een verrassing. Maar dames, zet ‘m alvast in uw agenda.
Welkom vanaf 18.00 uur
Op alle kennisavonden bent u van harte welkom vanaf 18.00 uur. Als gezegd zorgt VOC voor een broodje. De kennisavond wordt geopend om 18.45 uur, de workshops beginnen om 19.00 uur. Ze duren tot 22.00 uur. Daarna nog even napraten met een drankje en een hapje.
Middag voor praktijkopleiders
Voorafgaand aan de kennisavonden (behalve de kennisavond voor dames op 10 oktober) organiseert VOC bijeenkomsten voor praktijkopleiders. De praktijkopleiders hebben hiervoor een aparte uitnodiging gekregen. Mocht u die niet ontvangen hebben, dan kunt u zich alsnog inschrijven voor een interessante en leerzame middag.
Aanmelden
De data en locaties vindt u in het overzicht. Aanmelden voor een kennisavond en/of praktijkopleidersmiddag gaat via de VOC website.

Datum

Locatie
4 september 2012 ABS Autoherstel Hoppenbrouwers in Bergen op Zoom
(van Konijenburgweg 41)
10 en 11 september 2012 VOC opleidingscentrum Best
17 en 18 september 2012 VOC opleidingscentrum Nieuwegein
24 en 25 september 2012 VOC opleidingscentrum Sassenheim
1 en 2 oktober 2012 VOC opleidingscentrum Assen
9 oktober 2012 Van Silfhout in Doetinchem (Houtmolenstaat 37-39, 7008 AP)
10 oktober 2012 VOC opleidingscentrum Nieuwegein
(Dames kennisavond) (vooraf geen praktijkopleidersmiddag)
Reageer op dit artikel