nieuws

Smeeradviezen online

Werkplaats & Onderhoud

Smeeradviezen online

In een themanummer over smeermiddelen verkende AMT de mogelijkheden om online bij leveranciers van smeermiddelen aanbevelingen te vinden welke motorolie te gebruiken bij een bepaald automodel. Ook voor smering van de transmissie geven bijna al deze sites adviezen. Welke olie, hoeveel, en welke verversingstermijn geeft de autofabrikant aan, met een bijpassend productadvies van het betreffende smeermiddelmerk.

Daaruit kwam een lijst van weblinks, hierna opnieuw vermeld inclusief de nieuwste stand van zaken. Sommige leveranciers zetten een nieuwe webpagina op voor productadvies, anderen verbeterden de functionaliteit. Zo is bij de meeste sites zoeken op kenteken mogelijk, zodat zeker voor het juiste autotype advies wordt gevraagd.

(* = zoeken op kenteken mogelijk)

Reageer op dit artikel