nieuws

WD-40 actie met gratis led-zaklamp

Werkplaats & Onderhoud

WD-40 actie met gratis led-zaklamp

WD-40 werkt als smeermiddel, onderdelenreiniger, roestoplosser, contactspray en corrosiebeschermer in één. WD-40 heeft een nieuwe actie. Wie nu een display met 24 bussen WD-40 met Smart Straw koopt, krijgt er gratis een lamp bij.

WD-40 vergemakkelijkt de meest uiteenlopende onderhouds en reparatiewerkzaamheden. Het verspreidt zich ook onder roestlagen, verdringt vocht en bereikt ook moeilijk toegankelijke plekken.

Met de Smart Straw kan WD-40 nog makkelijker worden gebruikt. Dat kan op twee manieren. Normaliter spuit de bus de inhoud als een spray uit en dat is ideaal voor grotere oppervlakten. Maar als de sproeikop is uitgeklapt spuit de bus door het rietje, zodat heel exact gericht kan worden. Switchen kan eenvoudig, snel en schoon met één hand.

Bij aankoop van een display met 24 bussen WD-40 met Smart Straw krijgt elke koper, zolang de voorraad strekt, er een gratis lamp bij. De led zaklamp heeft een vrij draaibare en zwenkbare lichtkop (360 graden). Dankzij de magneet kan de lamp gemakkelijk worden bevestigd.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel