nieuws

Autodemontagebedrijf Rhenoy breidt uit in Rotterdam

Werkplaats & Onderhoud

Autodemontagebedrijf Rhenoy breidt uit in Rotterdam

Rhenoy BV neemt per 1 april aanstaande de activiteiten van Autodemontage Rotterdam over. Rhenoy is een universeel autodemontagebedrijf in Waardenburg, dat naast gebruikte onderdelen ook gereviseerde en nieuwe onderdelen levert van alle merken.

Het is de tweede overname dit jaar van Rhenoy. Eerder nam Rhenoy Autodemontage De Wit in Almere over en per 1 april aanstaande volgt Autodemontage Rotterdam. Beide bedrijven gaan verder als respectievelijk Autoparts Almere en Autoparts Rotterdam.

Autoparts Rotterdam zal de eerste twee weken van april gesloten zijn om vervolgens na een reorganisatie de deuren weer te openen. Een verandering in de strategie en het bedrijfsmodel maken het noodzakelijk veranderingen door te voeren.

Rhenoy is zelf actief in Polen en werkt samen met partners in België, Frankrijk, Italië en Hongarije. Met de satellietbedrijven in Nederland wil Rhenoy nieuwe doelgroepen bedienen; Almere en Rotterdam dienen als ‘hubs’ voor de bestaande activiteiten.

Rhenoy is actief op het gebied van gebruikte, gereviseerde en nieuwe onderdelen. Het uitgangspunt is voordelige mobiliteit en duurzaam repareren, reden om als eerste bedrijf in de demontagebranche maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel